آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج را امروز برای شما عزیزان آموزش می‌دهیم و پیشنهاد می‌کنیم این غذای بسیار خوشمزه را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم سالاد برنج

  • دو عدد گوجه فرنگی ، خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه بزرگ قرمز ، خرد شده
  • دو عدد فلفل تند ، چرخ شده
  • سه چهارم فنجان آب لیمو
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز خشک
  • یک چهارم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ۴۵۰ گرم کنسرو دانه ذرت
  • ۴۵۰ گرم کنسرو  لوبیا سیاه
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • نصف فنجان پیاز خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری سیر
  • یک و نیم فنجان برنج قهوه‌ای
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد برنج

گوجه فرنگی ، فلفل قرمز ، فلفل تند ، آب لیمو ، گشنیز ، ریحان ، تکه‌های فلفل قرمز ، ذرت و حبوبات را با هم درون یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم.

سپس در یک ماهیتابه متوسط روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و پیاز را ریخته و تفت می‌دهیم تا رنگش شفاف شود سپس سیر را اضافه می‌کنیم و بعد از یک دقیقه تفت دادن برنج را اضافه کرده و سپس روی آن را آب پر کرده و اجازه می‌دهیم تا برنج پخته شود.

پس از آن مواد را به سلیقه خود با هم مخلوط کرده و سالاد برنج را آماده می‌کنیم.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *