آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

طرزتهیه جوجه کباب استانبولی مخصوص

مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند بار زیر و رو کنید ، تکه های مرغ را لوله کنید و …

مواد لازم جوجه کباب استانبولی

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           ۱کیلو
سیر کوبیده                                                                  ۳ تا ۴ حبه
پیاز کوچک پوست گرفته                                                 ۱۰-۱۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک                                                        ۸-۱۰ عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 ۱-۲ عدد
نعنای خشک                                                                ۱قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه                                                                 ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه                                                         به میزان لازم

طرز تهيه جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *