آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر

اگر برای یک ناهار لذیذ و پرطرفدار دنبال یک حکم تهیه میگردید ما به شما پاستاي صدفیشکم پر را توصیه می‌دهیم. این غذا یک غذای لذیذ و شیک و مناسب مهمونی, مخصوصا جشن تولد کوچولوها هست.

مواد لازم پاستا صدفی

پاستای صدفی «درشت»; ۲۵ شماره
کره; یک دوم پیمانه
خامه پر چرب; ۱ پیمانه
پنیر پارمزان «رنده شده»; یک و سه چهارم پیمانه
سینه مرغ پخته «بدون پوست و استخوان»; ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا; یک و یک دوم پیمانه
پنیر ماتزرلا «رنده شده»; ۱ پیمانه
تخم مرغ; ۱ شماره
نمک; به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم
برگ ریحان تازه «درشت خرد شده»; به مقدار لازم
برگ جعفری «درشت خرد شده»; به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا صدفی

۱٫ ابتدا پاستا را مطابق دستورکار روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو, کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد, ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان مانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا, تخم مرغ, نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲٫ سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد ۲۲×۳۲۲ سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی مانده را روی آن ها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده

را روی انها بپاشید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از گذشته گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *