تغذیه و تناسب انداملاغری و کاهش وزن

از دست دادن چربی و وزن اضافی با این ۶ چای

چای یک نوشیدنی است که مردم در سراسر جهان از آن لذت می برند. شما می توانید برای تهیه چای، آب گرم را بر روی برگ های چای بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند بنابراین طعم و مزه چای به آب وارد می شود. این نوشیدنی معطر بیشتر از برگهای Camellia sinensis، یک نوع درختچه همیشه سبز بومی آسیایی ساخته شده است.

نوشیدن چای با بسیاری از مزایای سلامت از جمله محافظت از سلول ها از آسیب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است.
برخی مطالعات حتی متوجه شده اند که چای ممکن است باعث کاهش وزن شود و به چربی شکم کمک کند. بعضی از انواع آن ها در رسیدن به این هدف موثرتر از دیگران است.
این مقاله به شش تا از بهترین چای ها برای افزایش وزن و کاهش چربی بدن نظر دارد.

۱٫ چای سبز

چای سبز یکی از انواع شناخته شده چای است و با بسیاری از مزایای سلامت مرتبط است.
این همچنین یکی از موثرترین چربی ها برای کاهش وزن است. شواهد قابل توجهی وجود دارد که چای سبز را در کاهش وزن و چربی بدن کاهش می دهد.
در یک مطالعه در سال ۲۰۰۸، ۶۰ فرد چاق به مدت ۱۲ هفته از یک رژیم استاندارد پیروی کردند و به طور منظم چای سبز یا پلاسبو نوشیدند.
در طول مطالعه، افرادی که چای سبز نوشیدند ۷/۳ پوند (۳/۳ کیلوگرم) وزن بیشتر از گروه دارونما را از دست دادند.
مطالعه دیگری نشان داد افرادی که عصاره چای سبز برای ۱۲ هفته مصرف کرده اند در مقایسه با گروه شاهد، وزن بدن، چربی بدن و دور کمر را کاهش یافت.
این ممکن است به این دلیل باشد که عصاره چای سبز به ویژه کاتچین بالایی دارد آنتی اکسیدان طبیعی است که ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهد و سوزاندن چربی را افزایش دهد.

۲٫ چای PUERH

چای پوره همچنین به عنوان چای pu’er یا pu-erh شناخته می شود نوعی چای سیاه چینی است که تخمیر شده است.
برخی مطالعات حیوانی نشان داده اند که چای پوره ممکن است قند خون و تری گلیسیرید خون را کاهش دهد. مطالعات در حیوانات و انسان ها نشان داده اند که چای پوره می تواند به افزایش وزن کمک کند.
در یک مطالعه، ۷۰ مرد با یک کپسول عصاره چای پوره یا یک دارونما دریافت کردند. پس از سه ماه، افرادی که از کپسول چای استفاده می کردند حدود ۲٫۲ پوند (۱ کیلوگرم) بیشتر از گروه دارونما وزن از دست دادند.
مطالعه دیگری در موشهای صحرایی نشان داد که عصاره چای پوره اثر ضد چاقی دارد و باعث کاهش وزن می شود.
تحقیقات کنونی مصرف عصاره چای پوره را محدود می کند بنابراین در مورد اثرات مشابهی که در مورد نوشیدن آن به عنوان چای وجود دارد تحقیق بیشتری مورد نیاز است.

۳٫ چای سیاه

چای سیاه نوعی از چای است که اکسیداسیون بیشتری نسبت به انواع دیگر مانند چای سبز، سفید و یا اولانگ دارد.
اکسیداسیون یک واکنش شیمیایی است که وقتی برگ های چای در معرض هوا قرار می گیرند اتفاق می افتد و موجب می شود که رنگ قهوه ای سیاه رنگ مشخص شود.
انواع مختلف و ترکیبات چای سیاه موجود است، از جمله انواع محبوب مانند Earl Gray و چای صبحانه انگلیسی است.
مطالعات متعدد نشان داده است که چای سیاه در کنترل وزن می تواند مؤثر باشد.
یک مطالعه روی ۱۱۱ نفر نشان داد که مصرف سه فنجان چای سیاه هر روز به مدت سه ماه به طور قابل توجهی کاهش وزن و کاهش دور کمر را نسبت به مصرف نوشیدنی کنترل کافئین مطابقت داد.
بعضی از نظریات نشان می دهد که احتمال کاهش وزن ممکن است به دلیل فلاون در چای سیاه، یک نوع رنگدانه گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی باشد.
یک مطالعه به دنبال بررسی ۴،۲۸۰ بزرگسال بالای ۱۴ سال بود. این یافته ها نشان می دهد افرادی که میزان مصرف فلاون بیشتر از غذاها و نوشیدنی هایی مانند چای سیاه داشتند دارای شاخص توده بدنی (BMI) پایین تر نسبت به افرادی با مصرف فلوئون پایین تر دارند.
با این حال، این مطالعه فقط در ارتباط بین BMI و مصرف فلاون است. تحقیقات بیشتری برای شناسایی عوامل دیگر که ممکن است درگیر باشند، مورد نیاز است.

۴٫ چای اولانگ

چای Oolong چای سنتی چینی است که تا حدودی اکسید شده است آن در جایی بین چای سبز و چای سیاه از لحاظ اکسیداسیون و رنگ قرار دارد.
اغلب به عنوان یک میوه ای معطر و طعم منحصر به فرد توصیف می شود اما این می تواند به طور قابل توجهی بسته به سطح اکسیداسیون متفاوت باشد.
مطالعات متعدد نشان داده است که چای اولانگ میتواند با افزایش سوزاندن چربی و سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن به کاهش وزن کمک کند.
در یک مطالعه روی ۱۰۲ نفر دارای اضافه وزن یا چاق که هر روز برای شش هفته چای اولانگ نوشیدند ممکن است به کاهش وزن و چربی بدن کمک کنند. محققان پیشنهاد کردند چای این کار را با بهبود متابولیسم چربی بدن انجام می دهد.
در یک مطالعه کوچک دیگر، به مردان، آب یا چای را برای یک دوره سه روزه دادند و میزان متابولیسم را اندازه گیری کردند چای Oolong در مقایسه با آب، میزان مصرف انرژی را ۲٫۹٪ افزایش داد یعنی به طور متوسط (۲۸۱ کالری اضافی در روز) سوزاندند .
در حالی که مطالعات بیشتری در مورد اثرات چای اولانگ مورد نیاز است این یافته ها نشان می دهد که ویتامین می تواند به طور بالقوه برای کاهش وزن سودمند باشد.

۵٫ چای سفید

چای سفید دارای طعم مجزا بسیار متفاوت از سایر انواع چای است. این طعم ظریف و کمی شیرین است.
مزایای چای سفید به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته و برای بهبود سلامت دهان به کشت سلول های سرطانی در برخی مطالعات آزمایشگاهی پرداختند.
اگر چه تحقیقات بیشتری لازم است چای سفید نیز می تواند به کاهش وزن و چربی بدن کمک کند.
مطالعات نشان می دهد که چای سفید و چای سبز مقادیر قابل توجهی از کاتچین ها را دارد که می تواند باعث کاهش وزن شود.
علاوه بر این، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که عصاره چای سفید، تجزیه سلول های چربی را افزایش می دهد و مانع از تشکیل آنها می شود.
با این حال، در نظر داشته باشید که این یک مطالعه در لوله آزمایش بود بنابراین مشخص نیست که چگونه اثرات چای سفید ممکن است به انسان اعمال شود.
مطالعات بیشتری برای تأیید اثرات بالقوه مفید چای سفید در هنگام کاهش چربی لازم است.

۶٫ چای گیاهی

چای گیاهی شامل تزریق گیاهان، ادویه ها و میوه ها در آب گرم است.
آنها از چای سنتی متفاوتند زیرا معمولاً حاوی کافئین نیستند و از برگ Camellia sinensis ساخته نمی شوند.
انواع مختلف گیاهان دارویی عبارتند از: چای روویبوس، چای زنجبیل، چای سبز و چای هیبیسکوس است.
گرچه مواد تشکیل دهنده و فرمولاسیون چای های گیاهی می توانند به طور قابل توجهی متفاوت باشند برخی مطالعات نشان داده اند که چای های گیاهی ممکن است به کاهش وزن و کاهش چربی کمک کنند.
در تحقیقات روی یک حیوان، محققان به موشهای چاق یک چای گیاهی دادند و دریافتند که وزن بدن آنها کاهش می یابد و سبب نرمال شدن سطح هورمون عادی می شود.
چای روی بوس نوعی از چای گیاهی است که ممکن است در هنگام سوزاندن چربی بسیار موثر باشد.
یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که چای روی بوس سبب افزایش متابولیسم چربی و کمک به تشکیل بلوک سلول های چربی می شود.
با این حال، مطالعات بیشتری در مورد انسان برای بررسی اثرات چربی های گیاهی مانند روی بوس در کاهش وزن ضروری است.

منبع: رژیم سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *