روش پخت املت کنگر فرنگی و گوجه - مجله سلامتی عطارباشی

روش پخت املت کنگر فرنگی و گوجه

امروز برای شما عزیزان مجله آشپزی طرز تهیه یک املت بسیار خوشمزه کنگر فرنگی را آماده کرده‌ایم که طعمی بی‌نظیر دارد و برای صبحانه یک غذای کامل می‌باشد.

مواد لازم املت کنگر فرنگی

  • هشت عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
  • یک قاشق چای خوری تقریبا خرد شده برگ آویشن
  • ۴۵۰ گرم ترشی کنگر فرنگی
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه املت کنگر فرنگی

فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم .

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف متوسط شکسته و هم می‌زنیم تا یک دست شوند و نمک و فلفل را به اندازه کافی اضافه می‌کنیم.

سپس روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود.

سپس گوجه فرنگی‌ها را درون روغن به مدت ۳ دقیقه تفت می‌دهیم و کم کم آویشن و فلفل اضافه می‌کنیم و کنگر فرنگی را نیز اضافه کرده و از حرارت دور می‌کنیم و پس از آن تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و به مدت  دقیقه هم می‌زنیم تا کمی سفت شود.

حال کل مواد را درون فر قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.