روش پخت املت کنگر فرنگی و گوجه
امروز برای شما عزیزان مجله آشپزی طرز تهیه یک املت بسیار خوشمزه کنگر فرنگی را آماده کردهایم که طعمی بینظیر دارد و برای صبحانه یک غذای کامل میباشد.
مواد لازم املت کنگر فرنگی
- هشت عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
- یک قاشق چای خوری تقریبا خرد شده برگ آویشن
- ۴۵۰ گرم ترشی کنگر فرنگی
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه املت کنگر فرنگی
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .
تخم مرغها را در یک ظرف متوسط شکسته و هم میزنیم تا یک دست شوند و نمک و فلفل را به اندازه کافی اضافه میکنیم.
سپس روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.
سپس گوجه فرنگیها را درون روغن به مدت ۳ دقیقه تفت میدهیم و کم کم آویشن و فلفل اضافه میکنیم و کنگر فرنگی را نیز اضافه کرده و از حرارت دور میکنیم و پس از آن تخم مرغها را اضافه میکنیم و به مدت دقیقه هم میزنیم تا کمی سفت شود.
حال کل مواد را درون فر قرار میدهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.