طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو

شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با افزودن میگو به عنوان پروتئین و کلم پیچ به عنوان سبزی، بسیار پربارتر نمایید و سپس آن را با پاستا و یا نودل کدو سرو کنید.

مواد لازم نودل کدو

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ پیاز کوچک خرد شده
  • ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
  • ۲ پیمانه کلم خرد شده
  • ۱ پیمانه کنگر فرنگی گریل شده و یا به صورت کنسرو
  • ½ پیمانه زیتون کالاماتا
  • ۲ قاشق غذاخوری کِیپِر
  • ۱ قاشق چایخوری تکه‌های فلفل قرمز خرد شده
  • ۴۵۳ گرم میگو
  • ۴ پیمانه نودل کدو
  • پنیر فتا

دستور تهیه نودل کدو

۱٫ابتدا روغن زیتون را در یک ماهی‌تابه‌ی بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید . کمی سیر به آن اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳۳ دقیقه تفت دهید . سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که قهوه ای رنگ شود آن را به هم بزنید . این مدت ممکن است ۵ الی ۷ دقیقه زمان نیاز داشته باشد . گوجه فرنگی‌ها، کلم پیچ، زیتون، کیپر و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کنید . اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط مواد بپزد و نرم شود.

۲٫حالا میگو و نودل را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بپزید . این غذا را با پنیر فتا سرو نمایید .

منبع:‌ آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.