آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

آموزش درست کردن خوراک نخود و بادمجان

خوراک نخود و بادمجان سرشار از مواد مغذی هست و مزه بسیار خوبی نیز دارد, در این روزهای پاییزی توصیه میکنیم از این غذایی بهره گیری کنید.

مواد لازم خوراک نخود و بادمجان

نخود آبگوشتی:  ۴ پیمانه
پیاز:‌ ۲ شماره
بادمجان كبابی كرده:‌ ۴ شماره حدود ۵۰۰ گرم
گردوی خردكرده:  ۱ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل:  به میزان لازم
گشنیز خردكرده:‌  ۲ قاشق سوپخوری
پودر آویشن:‌ ۱ قاشق چایخوری
روغن كنجد:  ۳ قاشق سوپخوری
كنجد خام:‌ ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خوراک نخود و بادمجان

ابتدا نخود را بخیسانید و بعد آن را همراه با پیاز بپزید. آن گاه نخود, پیاز و بادمجان را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً نرم و یكدست شود.

سپس مغز گردو, نمك, فلفل, گشنیز, پودر آویشن و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون خوراک را در ظرف مناسبی بكشید, روی آن را با كنجد بیارائید و با نان سبوسدار میل كنید.

منبع:‌ پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *