دستور تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک

خورش قیمه لذیذ را می‌توانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید که برای مراسم هاي محرم میتواند برترین انتخاب آشپزی باشد.

مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ

مرغ سه تکه
لپه ۲/۳ پیمانه
پیاز متوسط دو شماره
زرشک نصف لیوان
رب گوجه ۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه

طرز تهیه قیمه مرغ

باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم و در اندکی روغن سرخ میکنیم.پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. سبک که شد لپه هایي که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه میکنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز میدهیم که لپه ها کامل بپزد.

رب گوجه و زرشک را در اندکی روغن تفت میدهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می‌کنیمو بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه میکنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می‌گذاریم حدود ۱۱ ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.

برای تزیین می‌شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده بهره گیری کنیم.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *