آشپزیساندویج و پیتزا

دستور پخت رولت کالباس خشک

مواد لازم رولت کالباس

كالباس خشك مربعي شكل= چهار عدد

پوره سيب‌زميني= يك پيمانه

خيارشور رنده‌ و شوید خرد شده= از هر کدام دو قاشق غذاخوري

كره= ۵۰ گرم

طرز تهيه رولت کالباس

كره را به پوره سيب‌زميني داغ اضافه كنيد بعد با شويد و خيارشور مخلوط كنيد، دو عدد كالباس را كنار هم بگذاريد و يك لايه نازك از پوره را روي آن بماليد، سپس مانند رولت بپيچيد و در پايان به فاصله دو سانتي‌متر با چاقوي تيز برش بزنيد. رولت‌هاي كوچك را با ماست چكيده مي‌‌توان تزئين كرد.
نكته: به جاي شويد مي‌توان از جعفري خرد‌شده استفاده كرد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *