تغذیه و تناسب اندامخواص میوه ها

سیب زرد و سیب سبز چه تفاوتی با هم دارند؟

سیب یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرمصرف‌ترین میوه‌ها در سراسر جهان است. علت این محبوبیت، در دسترس بودن، مغذی بودن و خوشمزه بودن این میوۀ پرخاصیت است. البته سیب انواع مختلفی دارد و در رنگ‌های مختلفی نظیر زرد، سبز و قرمز یافت می‌شود. در ادامه با عطارباشی همراه باشید تا به بررسی تفاوت خاصیت سیب زرد و سبز بپردازیم.

خاصیت سیب زرد

۹۹ گرم از سیب سبز با پوست حاوی ۵۲ کالری است. همچنین براساس وزارت کشاورزی امریکا، همین میزان از سیب سبز بدون پوست ۴۶ کالری دارد.

کاهش گرسنگی

مصرف یک سیب سبز تازه به جای سیب خشک شده ممکن است به کنترل میزان کالری دریافتی کمک کند. سیب حاوی آب است و باعث افزایش سریع حس سیری می شود. برخی از ویژگی های غذایی این میوه از جمله فیبر در پروسه ی خشک کردن سیب از بین می رود.

سیب خشک شده

۹۹ گرم سیب حاوی مقدار کالری کمتری نسبت به همین میزان از سیب خشک شده است. پروسه ی خشک کردن این میوه باعث افزایش غلظت قند شده، همچنین تولیدکنندگان معمولا به محصولات خشک شده افزودنی های قندی اضافه می کنند که با این اوصاف میزان کالری سیب در هر ۲۸ گرم آن افزایش می یابد.

خاصیت سیب زرد

ارزش کالری سیب زرد براساس اندازه این میوه متفاوت است. یک عدد سیب با قطر تقریبی ۳ – ۵ سانتی متر ۹۰ کالری دارد. این میوه همچنین بدون چربی و پروتئین می باشد.

ترکیبات مغذی

یک عدد سیب زرد حاوی کربوهیدرات در فرم فیبر و قند طبیعی است. کربوهیدرات ۱۰۰ درصد کالری سیب زرد را تشکیل می دهد. یک عدد سیب زرد نیز تقریبا ۲۱ گرم کربوهیدرات دارد که ۴ گرم آن مربوط به فیبر است.

ویتامین ها و مواد معدنی

یک عدد سیب زرد حاوی ۱۰ میلی گرم کلسیم، ۱۰ میلی گرم فسفر، ۱۵۹ میلی گرم پتاسیم و ۸ میلی گرم ویتامین C است.

کمک به لاغری

مصرف سیب سبز در یک رژیم غذایی متعادل نقش مهمی در کاهش وزن دارد. همچنین انواع خاصی از پلی فنول موجود در سیب ممکن است به کاهش وزن کمک کند. پلی فنول ها موادشیمیایی گیاهی مفیدی بوده که به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

بهداشت‌نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *