آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه ژله آلبالو و پنیر خامه‌ای

این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیک‌های خود قرار دهید.

مواد لازم ژله آلبالو و پنیر

  • یک بسته پودر ژله آلبالو
  • یک بسته پنیر خامه‌ای
  • یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)
  • یک پیمانه آلبالو یا گیلاس

طرز تهیه ژله آلبالو و پنیر

  1. پودر ژله را در آب حل کنید.
  2. اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
  3. پنیر خامه‌ای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید.
  4. خوب هم بزنید تا نرم شود.
  5. در قالب‌های دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید.
  6. برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *