دستور تهیه ژله آلبالو و پنیر خامهای
این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما میتوانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیکهای خود قرار دهید.
مواد لازم ژله آلبالو و پنیر
- یک بسته پودر ژله آلبالو
- یک بسته پنیر خامهای
- یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)
- یک پیمانه آلبالو یا گیلاس
طرز تهیه ژله آلبالو و پنیر
- پودر ژله را در آب حل کنید.
- اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
- پنیر خامهای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید.
- خوب هم بزنید تا نرم شود.
- در قالبهای دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید.
- برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.