طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
مواد لازم سالاد ذرت و لوبیا قرمز
- لوبیا قرمز پخته شده یا کنسرو لوبیا ۱لیوان یا قوطی
- کنسرو ذرت ۱قوطی
- گشنیز تازه و خورد شده ۳ قاشق
- فلفل دلمه ای قرمز و سبز نصف عدد
- روغن زیتون ۲قاشق
- سرکه بالزامیک ۱/۴ لیوان
- شکر، نمک، زیره، پودر فلفل سیاه و آبلیمو به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
برای تهیه ی سس این سالاد، در یک ظرف یا کاسه ی کوچک، روغن زیتون، سرکه ی بالزامیک، شکر، نمک، فلفل، زیره، و مقادیر کمی آب لیمو ترش بریزید و خوب مخلوط کنید.
در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت، فلفل های دلمه ای و گشنیز را ریخته و مخلوط کنید. سپس سسی که تهیه کرده اید را روی آن بریزید.