آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه بروشتای کدو سبز

مواد لازم بروشتای کدو سبز

سیر: ۸ برش
نان تست: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ عدد
کدو سبز: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
ترخون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
کیپر: ۳ قاشق چای خوری
آبلیمو

لازم نیست بروشتا رو همیشه با گوجه‌فرنگی درست کنید. این بار از کدوسبز در کنار ترخون استفاده کنید و طعمی متفاوت رو امتحان کنید.

آماده کردن مواد برای تهیه بروشتای کدو سبز:

۱- پوست سیرها رو جدا کنید.
۲- تکه‌های نان تست رو برشته کنید.
۳- کدوها رو نگینی خرد کنید.
۴۴- سبزیجات رو خرد کنید.

بروشتای کدو سبز از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست که در سایت عطارباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

  1. سیرها رو روی نان‌های برشته شده بمالید.
  2. روغن زیتون رو در ماهیتابه بزرگی روی حرارت بالا گرم کنید. کدو رو اضافه کنید و برای حدود ۸ دقیقه تا نرم و کمی طلایی بشه، تفت بدین (مدام مواد رو هم بزنید).
  3. بقیه مواد شامل نمک، فلفل، ترخون، جعفری، کیپر و آبلیمو رو اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
  4. ترکیب رو روی تکه‌های نان بذارید و سرو کنید.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *