آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک انبه دسری خوشمزه برای عصرانه‌تان

دراین بخش از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه کیک انبه بدون استفاده ازتخم مرغ که یکی ازدسرهای خوشمزه ای است که برایعصرانه‌تان میل نمایید، آموزش می دهیم. باما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک انبه

آرد:  یک و یک‌دوم پیمانه
پودر بیکینگ: یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ سودا:  یک‌چهارم قاشق چایخوری
هل:  یک‌دوم قاشق چایخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
پوره انبه: سه‌چهارم پیمانه
شیر: یک‌چهارم پیمانه
روغن آفتابگردان:  یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه کیک انبه

  • در ظرفی مناسب آرد و بیکینگ پودر و بیکینگ سودا و هل و نمک را با یکدیگر ترکیب کرده و الک کنید.
  • در ظرفی مناسب دیگر شکر و پوره انبه و شیر وروغن آفتابگردان را ترکیب کرده و با همزن برقی آن را مخلوط می‌کنیم.
  • ترکیب آرد را به آرامی به دیگر مواد اضافه کرده و مجدد باهمزن برقی می زنیم (دقت داشته باشید که مواد را تنها درحد مخلوط شدن و یکدست شدن می زنیم نه بیشتر) کف قالب لوف مورد نظر راتوسط کره چرب کرده و کمی آرد را کف قالب الک کنید تا مانع از چسبندگی کیک شود می توانید ازاسپری روغن جداکننده نیز استفاده کنید.
  • مایه کیک را داخل قالب ریخته و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و به مدت زمان تقریبی ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا پخت کیک صورت بگیرد. پس از حصول اطمینان از پخت، قالب را روی پنجره توری قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خنک شود و سپس اقدام به خارج کردن کیک نمایید.
طرز تهیه کیک انبه
نکته
  • پیشنهاد می‌کنیم که برای کیک هایی که در آن ازمیوه استفاده می شود مانند انبه و خرمالو و کدو حلوایی و… حتما از بیکینگ سودا استفاده کنید تا کیک‌تان بافت مناسب تری پیدا کند.
  • بیکینگ سودا را به راحتی می‌توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *