کوفته و سیب زمینی تنوری

طرزتهیه کوفته و سیب زمینی تنوری

تعلیم تهیه کوفته تنوری لذیذ و بی نظیر را همراه با سیب زمینی برایتان داریم کهمی‌توانید برای یک ناهار لذیذ آن را درست کنید. کوفته یک غذای پرطرفدار هست که نوع تنوری آن مخصوصا وقتی با سیب زمینی همراه شود, بی نظیر هست.

مواد لازم کوفته و سیب زمینی تنوری

سیب زمینی; ۲ شماره
پیاز; ۱ شماره
گوشت گوساله «چرخ کرده»; ۴۰۰ گرم
برگ جعفری «ریز خرد شده»; ۱ مشت
گوجه گیلاسی; ۱ مشت
سیر «له شده»; ۲ حبه
نمک; به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
زیره «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین; ۱ قاشق چای خوری
پودر کاری; ۲ قاشق چای خوری
پودر سوخاری; ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی; ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز; ۲ شماره
آب لیمو ترش; به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته و سیب زمینی تنوری 

۱٫ ابتدا پیاز را رنده کنید.

۲٫ گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

۳٫ پودر سوخاری, زیره پودر شده, پودر کاری, فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.

۴٫ سیر له شده را اضافه کنید.

۵٫ برگ جعفری خرد شده را اضافه کنید.

۶٫ چند قطره آب لیمو ترش و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

۷٫ این مخلوط را به مواد بیفزایید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید.

۸٫ گلوله هاي کوچکی از مواد جدا کنید و به مد نظر شکل دهید و در ظرف فر بچینید.

۹٫ سیب زمینی ها را پوست کنده و برش دهید و لابلای کوفته ها بچینید.

۱۰٫ فلفل سبزها را خرد کنید و روی مواد قرار دهید.

۱۱٫ گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید.

۱۲٫ رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی آب رقیق کنید و روی مواد بریزید. روی مواد کمی نمک بپاشید. ظرف را در فر از گذشته گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا کوفتهِ ها بپزند و سیب زمینی ها نرم شوند, سپس سرو کنید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *