آشپزیساندویج و پیتزا

آموزش تهیه لقمه های فاهیتا

اگر برای مهمانی میخواهید لقمه هاي لذیذ درست کنید ما به شما فاهیتا را توصیه می‌کنیم که طبق حکم زیر قابل تصحیح کردن هست. لقمه‌هاي فاهیتا یک غذای ساده ولذیذ هست که می توانید برای عصرانه درست کنید و در کنار اعضای خانواده یا رفقا از مزه بینظیر آن لذت ببرید. این لقمه‌ها برای مهمانی و دورهمی ها هم انتخاب مناسبی هست زیرا بسیار راحت و سریع حاضر می‌شوند

مواد لازم  لقمه های فاهیتا

 روغن

 ۶۸۰ گرم گوشت مرغ با استخوان

 نصف پیمانه خردل قهوه‌اي اسپایسی

 نصف پیمانه آب

 دو قاشق چایخوری ادویه فاهیتا

 ۶ شماره نان تورتیلا

 یک پیمانه فلفل دلمه‌اي زرد/ قرمز / سبز

 پیازچه خرد شده

گشنیز تازه خرد شده

 سالسا

طرز تهیه لقمه های فاهیتا

۱٫ تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ راکه به تکه‌هاي کوچک برش داده‌اید، درون آن بریزید و تفت دهید. سپس آن ها را روی دستمال قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. انها را درون قابلمه بریزید.

۲٫ در یک کاسه کوچک، خردل، آب و ادویه فاهیتا را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی مرغ بریزید و هم بزنید.

۳٫ پس از پخت، مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید. با چنگال گوشت مرغ را ریش‌ریش کنید و استخوان‌ها را نیز جدا کنید.

۴٫ برای سرو، مرغ‌ها را در بین تورتیلاها قرار دهید. روی انها خلال‌هاي فلفل دلمه بگذارید. در صورت تمایل می توانید پیاز هم اضافه کنید. سپس تورتیلا را رول کنید. با استفده ازچاقو، آن ها را به ۵ قسمت برش دهید. برای تزئین میتوانید از خلال دندان، گشنیز تازه و سالسا هم بهره گیری کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *