آموزش تهیه آش آلبالو
اگر علاقمند به خوردن آش هاي ترش هستید میتوانید سراغ تهیه آش آلبالو بروید که هم لذیذ هست و هم طرز تهیه آسانی دارد.
مواد لازم برای آش آلبالو
لوبیا چیتی: ۷۰ گرم
عدس: ۲۰۰ گرم
لپه: ۵۰ گرم
برنج: ۷۵ گرم
سبزی ریز خرد كرده «تره, شوید, جعفری, اسفناج»: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیازداغ: ۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ: ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده: ۲۰۰ گرم
پیاز رنده كرده: ۱ شماره
نمک, فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته: ۳۰۰ گرم
نعناداغ: ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه آش آلبالو
لوبیا, عدس, لپه و برنج را از شب گذشته بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهي مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
اکنون برنج, حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک, فلفل, پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اكنون گوشت چرخكرده, پیاز رنده كرده, نمک, فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهي مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته ; در صورت مد نظر میتوانید دو قاشقِ سوپخوری شكر به آش بیفزائید.