آشپزیسوپ و آش

آموزش تهیه آش آلبالو

اگر علاقمند به خوردن آش هاي ترش هستید میتوانید سراغ تهیه آش آلبالو بروید که هم لذیذ هست و هم طرز تهیه آسانی دارد.

مواد لازم برای آش آلبالو

لوبیا چیتی: ۷۰ گرم
عدس:  ۲۰۰ گرم
لپه:  ۵۰ گرم
برنج:  ۷۵ گرم
سبزی‌ ریز خرد كرده «تره, شوید, جعفری, اسفناج»:  ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل:  به میزان لازم
پیازداغ:  ۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ:  ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده:  ۲۰۰ گرم
پیاز رنده كرده:  ۱ شماره
نمک, فلفل و زرد‌چوبه:  به میزان لازم
آرد برنج:  ۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته:  ۳۰۰ گرم
نعناداغ:  ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه آش آلبالو

لوبیا, عدس, لپه و برنج را از شب گذشته بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ي مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

اکنون برنج, حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک, فلفل, پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اكنون گوشت چرخكرده, پیاز رنده كرده, نمک, فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ي مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته ; در صورت مد نظر می‌توانید دو قاشقِ سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *