آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه رولت کلم مجلسی و باکلاس

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذایی سالم را آموزش می‌دهیم و امیدواریم از این غذا سالم و گیاهی لذت ببرید.

طرز تهیه رولت کلم دستور پخت‌های گوناگونی دارد اما این دستور پخت بسیار خوشمزه است و از نظر ظاهری نیز زیبا است.

مواد لازم  رولت کلم مجلسی

  • ۱۲ عدد برگ کلم
  • یک فنجان برنج سفید پخته شده
  • یک تخم مرغ هم زده شده
  • یک چهارم فنجان شیر
  • یک چهارم فنجان پیاز
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۲۴۰ گرم سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق غذا خوری آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری سس Worcestershire

طرز تهیه رولت کلم مجلسی

یک قابلمه را از آب پر می‌کنیم و روی گاز قرار می‌دهیم تا بجوش آید سپس کلم‌ها را ۲ دقیقه درونش می‌پزیم تا نرم شوند.

یک فنجان برنج پخته شده ، تخم مرغ ، شیر ، پیاز ، گوشت گاو ، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و به هم می‌زنیم سپس یک چهارم پیمانه از مواد حاصل شده را درون برگ کلم می‌ریزیم و رول می‌کنیم.

در یک کاسه کوچک ، سس گوجه فرنگی ، شکر قهوه‌ای ، آب لیمو و سس  Worcestershire را مخلوط می‌کنیم و روی رول کلم می‌ریزیم.

و درون آرام پز قرار می‌رهیم و حدود ۸ تا ۹ ساعت اجازه می‌رهیم تا جا بیافتد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *