طرز تهیه پای شطرنجی - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه پای شطرنجی

پای شطرنجی یک دسر بسیار خوشمزه است که امروز برای شما عزیزان اماده کرده‌ایم.

مواد لازم پای شطرنجی

  • نصف فنجان کره
  • دو فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • چهار عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • یک چهارم فنجان شیر خشک
  • یک قاشق غذا خوری سرکه سفید
  • یک خمیر بزرگ دایره ای ۹ اینچی

طرز تهیه پای شطرنجی

ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف پخت را چرب می‌کنیم.

کره، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم می‌زنیم سپس تخم مرغ های همزده شده را اضافه کرده و پس از ان آرد ذرت ، شیر خشک و سرکه را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یک دست شود.

در فر قرار می‌دهیم و ۱۰ دقیقه در همان دما می‌پزیم سپس دما را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد کاهش داده و ۴۰ دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

پس از آن اجازه داده سرد شود و با خامه تزئین می‌کنیم.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.