دستور تهیه مارمالاد مرغ رژیمی
مارمالاد مرغ، خوراکیست که طعمی متفاوت و کالری پایینی دارد و مناسب برای وعده شام یا ناهار اشخاصی است که رژیم لاغری دارند. دراین بخش ازمجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم طرز تهیه مارمالاد مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. باما همراه باشید!
مواد لازم برای مارمالاد مرغ
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
مارمالاد یا شربت پرتقال غلیظ: یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت: نصف قاشق چایخوری
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
فیله مرغ: ۲۵۰ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: به میزان دلخواه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
موسیر: یک عدد بزرگ
پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مارمالاد مرغ
برای آماده کردن این خوراک خوشمزه تنها کافی است که ابتدا آب مرغ، سرکه، مارمالاد یا شربت پرتقال، خردل و آرد ذرت را با هم ادغام کنید. اکنون فیلههای مرغ رابا نمک و فلفل طعمدار کنید. دو قاشق چایخوری از روغن رادر ماهیتابه نچسبی حرارت دهید. هرطرف فیلهها را به مدت دقیقه در آن سرخ کنید.
فیلهها را از ماهیتابه خارج کرده و یک قاشق چایخوری از روغن را به مدت ۳۰ ثانیه با موسیر رندهشده، داخل ماهیتابه تفت میدهیم. مخلوط آب مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، فیلهها را داخل سس قرار داده و تمام مواد را دو دقیقه حرارت دهید تا سس شما کاملا غلیظ شود وطعم آن به خورد فیلهها برود. در آخر، پوست پرتقال راجهت ایجاد عطر مناسبتر به غذا اضافه و فیلهها را کاملا گرم میل نمایید.
منبع: