آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه دلمه پياز سفيد

مواد لازم دلمه پياز سفيد

  • گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
  • روغن يا کره ربع پيمانه
  • پياز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
  • فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
  • سبزي دلمه خرد شده ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌­فرنگي نصف قاشق چايخوري
  • نمک ۱ قاشق چايخوري
  • آب‌ليمو ۳ تا ۴ قاشق سوپخوري
  • شكر ۱ قاشق سوپخوري
  • برنج ثلث پيمانه
  • آب گوشت يا آب ۱ پيمانه
  • پياز درشت ۳ تا ۴ عدد
  • آب براي پخت دلمه ۲ پيمانه

طرز تهيه دلمه پياز سفيد

گوشت را بسيار ريز خرد کنيد. کره را در تابه‌­اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. گوشت را با کره تفت دهيد. سپس پياز سرخ شده، و فلفل را بيفزاييد و کمي تفت دهيد و سبزي دلمه و رب گوجه­‌فرنگي را هم اضافه کنيد و خوب تفت دهيد. در آخر، نمک، آب ليمو و شکر را نيز بيفزاييد و پس از يکي دو تفت برنج شسته شده و خيس کرده را همراه يک پيمانه آب گوشت به مواد بيفزاييد و اجازه دهيد مايه با در بسته و حرارت ملايم بجوشد و آب آن کشيده شود.پيازها را پوست بکنيد و داخل آن را خوب خالي کنيد. سپس با مايه گوشت داخل آن را پر کنيد. همين طور مي‌­توانيد پيازها را از وسط طوري قاچ کنيد که برش چاقوي شما به انتهاي پياز نرسد واين پياز را داخل آب جوش بيندازيد تا بپزد و نرم شود.سپس آن را لايه‌لايه کنيد و کمي از مايه گوشتي داخل آن بريزيد و آن را بپيچيد و داخل قابلمه بچينيد. در هر دو صورت ۲ پيمانه آب روي پيازها بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پيازها را يک ساعت با حرارت ملايم بپزيد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *