طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ
کاسرولها معمولا به خاطر داشتن چربی زیاد بدنام شدهاند. بیشتر دستورهای سنتی از سس مایونز، سوپهای خامهای و یا خامههای بسیار زیاد برای پخت این غذا استفاده میکنند. خوشبختانه تنها با انجام تغییرات کوچک، میتوان کاسرول را به غذایی سالم تبدیل کرد.
مواد لازم کاسرول تن ماهی
- یک و یک دوم پیمانه ماکارونی
- دو عدد برگ بو
- چهار پیمانه لوبیا سبز خرد شده
- نصف پیاز متوسط خرد شده
- یک پیمانه قارچ خرد شده
- دو قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- سه قوطی ماهی تن
- دو و یک دوم پیمانه شیر بدون چربی
- یک دوم پیمانه آرد سبوس دار
- دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
- یک پیمانه پانکو
طرز تهیه کاسرول تن ماهی
۱٫ابتدا فر خود را با بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید از پیش گرم شود.
۲٫آب را بجوشانید و ماکارونی و برگ بو را داخل آن بریزید.
۳٫در یک کاسه بزرگ، لوبیاهای سبز، پیاز و قارچها را مخلوط کنید.
۴٫در یک کاسه کوچک، آرد را با آرد ذرت و تمامی ادویهها ترکیب کنید .
۵٫زمانی که ماکارونی آماده شد، آبکشی کنید و به کاسه سبزیجات اضافه نمایید .
۶٫تن ماهی را به همین کاسه اضافه کنید .به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کنید و سپس ادویهها و آرد را بیفزایید .
۷٫بعد از ترکیب شدن، در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پانکو بپوشانید .
۸٫اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزد.
۹٫دمای فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت پایین بیاورید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر در این دما بپزد .