آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

سویای درشت ۱۵۰ گرم

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد كرده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

هل ۱۰ شماره

پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

زعفران حل كرده ۱ قاشق چایخوری

هویج متوسط ۳ شماره

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. اکنون در قابلمه‌ي مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید; به گونه اي كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در پایان، نمک و زعفران را اضافه كنید. اکنون هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.

اینک همۀ‌ي مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.

تذکر ; مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه «تقریباً ۴۵۰ گرم » میباشد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *