دستور تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
سویای درشت ۱۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱۰ شماره
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زعفران حل كرده ۱ قاشق چایخوری
هویج متوسط ۳ شماره
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. اکنون در قابلمهي مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.
سپس ادویهها، هل و رب گوجهفرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید; به گونه اي كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در پایان، نمک و زعفران را اضافه كنید. اکنون هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.
اینک همۀي مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.
تذکر ; مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه «تقریباً ۴۵۰ گرم » میباشد.
منبع: