آشپزیخوراک و خورشغذای بین المللی

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل خوشمزه و متفاوت

این ماهی زنجبیلی سرشار از طعم و مزه‌ است، تلفیقی از طعم‌های شیرین و تند. ۳۰ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد نیاز دارید که ۲۰ دقیقه از آن به خواباندن ماهی‌ها در مخلوطی از چاشنی‌ها اختصاص دارد. دستور پخت این خوراک بسیار ساده و فوری اما دلچسب و لذیذ است. شک نکنید عاشقش می‌شوید!

مواد لازم ماهی با طعم زنجبیل

  • ۳ قاشق سوپ‌خوری عسل
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
  • ۱ حبه سیر له‌شده جهت مزه‌دار کردن
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۴ تکه (معادل ۲۰۰ گرم) فیله ماهی
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی

لیست را چک کنید تا موردی از قلم نیفتد

  • آماده‌سازی مواد ۵ دقیقه
  • زمان پخت ۱۲ دقیقه
  • آماده‌سازی مواد تا سرو: ۳۷ دقیقه

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

در یک ظرف شیشه‌ای کم‌عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکه‌های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید. اگر فیله‌های ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهی‌های مواد زده شده به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.

روغن را درون ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ماهی‌ها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگه‌دارید. هر طرف ماهی‌ها را برای مدت ۴ تا ۶ دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یک‌بار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پخته‌اند. فیله‌های ماهی‌ را از ماهی‌تابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.

موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهی‌تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهی‌ها بریزید و فورا سرو کنید.

ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *