دسر سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا - مجله سلامتی عطارباشی

دسر سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا

این سیب‌ها با وجود موادی همچون خرما و گردو بسیار خوشمزه خواهد بود. شما می‌توانید این دسر خوشمزه را با کمی خامه سرو کنید .

مواد لازم دسر سیب

  • چهار عدد سیب پوست کنده
  • هشت عدد خرمای خشک خرد شده
  • یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده
  • یک پیمانه شربت سیب
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • یک دوم پیمانه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری شربت افرا

طرز تهیه دسر سیب پخته

۱٫ابتدا فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه از قبل گرم کنید.

۲٫از یک قاشق اسکوپ استفاده نمایید و داخل سیب را خالی کنید. حالا سیب را در داخل سینی فر بگذارید.

۳٫گردو و خرما را با هم ترکیب کنید و مواد را داخل سیب‌ها بگذارید. یک دوم قاشق غذاخوری کره روی آن‌ها بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری شکر روی آن‌ها بپاشید.

۴٫شربت سیب(آب سیب) را در داخل سینی فر بریزید و سپس سیب‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.هر ۱۵ دقیقه یکبار شربت را روی سیب‌ها بریزید تا خشک نشود.

۵٫پنج دقیقه انتهایی کار، پنیر و شربت افرا را با یکدیگر ترکیب کنید. سیب را خارج کنید و این دو ترکیب را روی سیب بریزید و به صورت گرم سرو نمایید.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.