تغذیه و تناسب انداملاغری و کاهش وزننکته های تغذیه ای

تاثیر سویا بر روی تناسب اندام + خواص سویا

آجیل سویا اخیرا وارد بازار شده و در زمره تنقلات شمرده می شود. این آجیل سرشار از پروتئین است که به تقلیل کلسترول و تنظیم اندازه قند خون یاری می کند. در ضمن به علت برخورداری از ضد اکسیدکننده ها و ایزوفلاوون ها، کمک بزرگی در رویارویی با انواع سرطان ها به حساب می آید.بامجله اینترنتی عطارباشی همراه باشید تا خواص سویا و تاثیر آن بر روی تناسب اندام را برای شما بازگو کنیم.

فرآورده یادشده در قیاس با دیگر تنقلات نه فقط از حیث مقدار پروتئین، املاح و ویتامین های بسیاری را داراست که از جهت قیمت هم مقرون به صرفه می باشد.
تحقيقات جديد نشان مي‌دهد که سويا مي‌تواند مانع افزايش سلول‌هاي چربي در بدن شود. اين در حالي است که بيشتر مردم با مشکل اضافه وزن روبرو هستند و علي‌رغم استفاده از قرص‌ها و تجهيزات لاغري، باز هم چاق اند.

زنان و مردان جوان به دليل داشتن مشغله فراوان در زندگي، تغذيه مناسب ندارند و به مقدار کافي ورزش نمي کنند. به همين دليل با کاهش فعاليت‌ بدني و افزايش سن، مشکل اضافه وزن در آن ها ديده مي‌شود. افزايش ميزان چربي بدن، خطر ابتلا به بيماري‌هايي نظير: سکته قلبي، درد مفاصل ، شکستگي استخوان، سرطان سينه و ساير سرطان‌ها را افزايش مي‌دهد.

چگونه سويا باعث کاهش وزن مي‌شود ؟

تحقيقات جديد نشان مي‌دهد که پروتئين سويا باعث کاهش وزن مي‌شود. سويا مي‌تواند با استفاده از مکانيسم‌هاي مختلف باعث کاهش يا توقف رشد سلول‌هاي چربي در زنان و مردان شود. استفاده از محصولات طبيعي سويا بهترين روش پيشنهادي براي کاهش وزن است.

مصرف سويا در بين مردم ژاپن زياداست. مطالعات نشان داده که ژاپني‌ها لاغرترين مردم جهان بوده و از نظر طول عمر طولاني‌ترين عمر را دارند.

همان‌طور که در مقالات متعدد آمده است دانه سويا حاوي ترکيبات بيواکتيوي است که باعث کاهش و کوچک شدن سلول‌هاي چربي در بدن مردان و زنان مي‌شود.

امروزه مطالعات جديد چندين خاصيت کليدي ترکيبات سويا را که باعث کاهش وزن مي‌شود، نشان داده اند که در ذيل آورده شده است:

* محصولات سويا داراي مقادير قابل توجهي ايزوفلاوون است که باعث کاهش ذخيره چربي بدن مي‌شود. به اين معني که کالري کمتري به شکل چربي در بدن ذخيره مي‌شود. انسولين باعث ذخيره قند به‌صورت چربي در بدن شده و محصولات سويا موجب تعديل ميزان انسولين در بدن و به دنبال آن کاهش ميزان چربي مي‌شود.

* سويا مي‌تواند توده عضلاني  را افزايش دهد. ماهيچه‌ها و عضلات براي انجام کارهاي روزانه و ورزش، انرژي مصرف مي‌کنند. با افزايش توده عضلاني اگر ورزش هم نکنيد، کالري بيشتري مصرف مي‌شود. به عبارت ديگر با داشتن توده عضلاني بيشتر، به سمت کاهش وزن يا از دست دادن کالري پيش مي‌رويد.

سويا مي‌تواند با استفاده از مکانيسم‌هاي مختلف باعث کاهش يا توقف رشد سلول‌هاي چربي در زنان و مردان شود.

* سويا سرعت سوخت و ساز(متابوليسم) سلول‌هاي چربي را افزايش مي‌‌دهد.

* سويا باعث مي‌شود که شما احساس سيري کنيد، زيرا شاخص گليسمي آن پايين است و تغييرات ميزان انسولين را کاهش مي‌‌دهد.

* سويا انرژي بيشتري به شما مي‌دهد، بدين معني که شما قدرت اراده بيشتري براي انجام صحيح کارهايتان داريد.

دانه سويا حتي باعث کاهش وزن حيوانات نيز مي شود. تحقيقات يک موسسه ژاپني نشان مي‌دهد که مقدار چربي بدن در موش‌هاي چاق، زماني که تحت رژيم غذايي سويا قرار گرفتند، به طور قابل ملاحظه‌اي کاهش يافت.

سويا همچنين کلسترول و قند خون را کاهش مي‌‌دهد. خواص سویا و تاثیر آن بر روی تناسب اندام

تحقيقات ديگر در ژاپن نشان داده است که ساپونين موجود در اين محصولات، باعث جلوگيري از چاقي در موش‌ها مي‌شود.

به‌طور خلاصه، محصولات پروتئيني سويا (به‌خصوص آجيل سويا که حاوي کليه ترکيبات دانه طبيعي سوياست) در صورتي که به اندازه مناسب مصرف شوند، بهترين رژيم غذايي هستند که انسان را سر حال و شاداب نگه مي‌دارند.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *