دستور تهیه پلو نخود ترکیه ای - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه پلو نخود ترکیه ای

یکی از حبوباتی که به صورت های مختلف مورد مصرف قرار می گیرد ، نخود است. نخود از دیر باز مورد استفاده ی بسیاری از ایرانیان بوده است. در این مطلب از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه پلوی نخودی یک پلو به سبک ترکیه ای ها را برایتان آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای پخت پلوی نخود

برنج:  دو لیوان
نخود:  یک لیوان خیس شده
زیره:  نیم فنجان
نمک:  یک قاشق مرباخوری
سرکه:  چند قطره
شکر:  مقداری
کره:  یک قاشق غذاخوری
روغن مایع:  یک قاشق مرباخوری

نکته پخت پلو نخود ترکیه ای

نخود ها را خیلی نپزد تا شکلشان خراب نشود.

طرز تهیه پلوی نخودی یک پلو به سبک ترکیه ای

طرز تهیه پلو نخود

  • نخود ها را از شب قبل خیس کنید و قبل از اینکه شروع به پخت پلو کنید نخود ها را در زود پز تا ده دقیقه بعد اینکه سوت بزند بپزید.اگر از زودپز استفاده نمی کنید پختن نخودها خیلی طول خواهد کشید.
  • برنج ها را بشورید و به مدت پانزده دقیقه در آبی که درونش چند قطره لیمو ریخته اید خیس کنید.
  • برنج ها را آبکش کنید و کره را آب کرده و روغن را هم اضافه کنید.
  • برنج ها را ااضافه کنید و بدون شکستنشان چند دقیقه تفت دهید.
  • بعد از تفت دادن برای یک پیمانه برنج تا یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و نمک و شکر و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید.شعله حرارت را کم کنید و دربش را بگذارید.
  • نخودها را آبکشی کنید و در کناری بگذارید.
  • برنج ها وقتی تمام آبشان کشیده شد از روی حرارت بردارید روی آن را دستمالی بگذارید و دوباره دربش را بگذارید و تا بیست دقیقه استراحت دهید.
  • د آخر یا نخودها را با برنج قاطی کنید و یا نخود ها را روی برنج بریزید و سرویسشان کنید.
منبع:‌ بیر کلیک

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.