آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه قرابیه شکسته با تکه های شکلاتی

یک سورپرایز خوشمزه که از فرتان در می آید و بوی آن همه را مست می کند. درست حدس زدید. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه قرابیه شکسته با تکه های شکلاتی را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه این قرابیه خیلی راحت است و مواد اولیه آن نیز اکثرا در دسترس می باشد.یک قرابیه خوشمزه که می توانید دل مهمانانتان را با آن شاد کنید. در کنار چای یا شیر می توانید این قرابیه ها را با لذت نوش جان کنید.

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
کاکائو نیم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو فنجان
روغن مایع نیم لیوان
آرد نیم لیوان
وانیل یک پاکت
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چای خوری
تکه های شکلات به دلخواه

برای تزئین روی آن :

نیم لیوان شکر کافیست.

طرز تهیه قرابیه شکسته با تکه های شکلاتی
طرز تهیه قرابیه شکسته با تکه های شکلاتی

نکته کلیدی :

خمیری که آماده می کنید بدون کره می باشد به خاطر همین بهتر است که کمی در یخچال استراحت کند. اگر فرصت کافی را دارید از شب قبل آماده کنید و خمیر را استراحت دهید.

طرز تهیه :

  • در یک ظرف متوسط کاکائو و شکر و روغن مایع را با همزن مخلوط کنید.
  • تخم مرغ ها را شکسته و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  • در مخلوط کاکائویی کم کم آرد را اضافه کنید و پکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. سعی کنید تا حالت بگیرد. در این حین باید خمیرتان اندازه خمیر قرابیه سفت شود.
  • خمیرتان را در یک نایلون نگه داشته و حداقل دو ساعت در یخچالتان استراحت دهید.
  • خمیرتان را که استراحت کرده دربیاورید. توپ هایی اندازه گردو را از خمیر بکنید . با مخلوط کردن در شکر در سینی بچینید.
  • در یک فر در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
  • بعد از سرد شدن همراه عزیزانتان نوش جان کنید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *