آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه ماهی ساردین در فر با سبزی

یک ماهی نرم که با یک اشاره چاقو باز می شودو با پیاز و سیر و  تزئین انواع سبزی ها یک شاه اثر ماندگار به وجود می آورد.یک ماهی که با حرارت زیاد در فر پخته شده و چشم همه را به خود خیره می کند. در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه ماهی ساردین خوشمزه در فر با سبزی را برایتان آورده ایم.

مواد مورد نیاز ماهی ساردین

ماهی ساردین:  یک کیلوگرم
پیاز متوسط:  دو عدد
سیر:  سه حبه
گوجه فرنگی کوچک:  سیصد گرم
جعفری و نعنا:  یک چهارم بوته و یک برگ
لیموی متوسط:  یک عدد
روغن زیتون:  دو قاشق غذاخوری
نمک دریایی ریز:  یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه:  یک قاشق مرباخوری

نکته کلیدی

ماهی ساردین چرب را به جای کباب کردن می توانید با روغ خیلی کمی در فر نیز بپزید.به خاطر اینکه ماهی ها زده نشوند از چاقو استفاده نکنید و با انگشت شستتاتن تمیز کنید. با آب زیاد بشورید.

طرز تهیه ماهی ساردین خوشمزه در فر با سبزی

طرز تهیه ماهی ساردین

  • سر ماهی ها را پس از جدا کردن داخل ماهی ها را نیز به دقت تمیز کنید.داخل آن نمک بریزید و بگذارید تا خوب آبکش شود.
  • پیازهایی را که پوست کندید از وسط نصف کنید و نازک خردشان کنید .جعفری هایی را که پاک کردید در آب زیاد بشوریدو بعد از آبکشی نازک خرد کنید.
  • سیرها را حلقه حلقه ببرید و گوجه های کوچک را از وسط نصف کنید. لیموهایی را که از وسط نصف کردید را آبشان را بگیرید.
  • پیازها را در سینی فر پخش کنید. سیرها را اضافه کنید.ماهی های پاک شده و آبکش شده را به صورت باز همراه پیازه بگذارید.
  • گوجه های از وسط نصف شده و برگ های نعنا را نیز در سینی بگذارید.
  • روغن زیتون و آب لیموی تازه و جعفری های ریز خرد شده را همراه با فلفل قاطی کنیدو سستان را آماده کنید.
  • س آماده خودتان را به طور مساوی روی ماهی بگردانید.روی آن را یک کاغذ روغنی بپوشانید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده است بهمدت سی دقیقه بپزید.
  • کاغذ را از روی ماهی بردارید و به مدت ۱ دقیقه دیگر نیز ماهی را بپزید.می توانی این ماهی را سرد یا ولرم سرو کنید.
منبع:‌ بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *