آشپزیسالاد و سس

دستور تهیه سالاد پنیر پخته

طعم فوق العاده سالاد پنیر پخته باسبزی ونان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود ازاین مواد یک ترکیب ایده آل می سازد. با مجله اینترنتی عطارباشی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سالاد پنیر پخته آشنا نماییم.

مواد لازم برای تهیه سالاد

کاهو: ۲۵۰ گرم
نان فرانسوی:  ۱۲ قطعه
روغن زیتون:  دو قاشق غذاخوری
پنیر: ۱۲ قطعه
سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

روغن زیتون:  شش قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: سه قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق چای خوری
خردل: نصف قاشق چای خوری
نمک وفلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد پنیر پخته

جهت آماده سازی سالاد، برگ های کاهو رابا آب سرد بشویید وخشک نمایید . سپس آن ها راداخل دستمال آشپرخانه بپیچید ودر کیسه پلاستیکی قرار دهید، کیسه رامحکم ببندید و اجازه دهید تازمان استفاده دریخچال خنک شوند. جهت تهیه سس، همه مواد اولیه سس رادر یک شیشه مربا بریزید ودرب آن رامحکم پیچ نموده وخوب تکان دهید تا مخلوط شوند درمرحله آخر نمک و فلفل بزنید و مجددا تکان دهید وکنار بگذارید تانان های برشته را آماده نمایید.

طرز تهیه سالاد پنیر پخته

هردو طرف برش های نان رابرشته نمایید تاکاملا ترد وسرخ شوند , سپس روغن زیتون راروی یک طرف نان ها زمانی که هنوز گرم هستند بمالید تاکاملا جذب نان شود وبه خوردنان برود. تکه های نان سرخ شده راروی سینی فرقرار داده وروی هر نان برشی ازپنیر بگذارید. سبزی های خرد شده راروی پنیر پاشیده، کمی روغن زیتون روی آن ها بچکانید ودر فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.درعین حال که نان ها رادر فر قرار داده اید , برگ های کاهو رادرون کاسه ای ریخته , سس آماده شده رادرون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید وروی همه کاهو ها بریزید و بایکدیگر مخلوط نمایید . سپس آن ها رابین ۴ بشقاب تقسیم نمایید. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید وبلافاصله بامقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید. حتی می توانید ازدانه ای انار هم به دلخواه درداخل سالاد استفاده کنید.

منبع: بیرکلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *