داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهینکته های عطارباشی

آشنایی با خواص ذرت برای استخوان ها!

ذرت یکی از مواد غذایی پر کاربرد در آشپزی می باشد. این غلات برای سلامتی بدن بسیار ارزشمند و مفید است و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. ذرت منبع خوبی از کالری و فیبر محسوب می شود. یکی از خواص ذرت تقویت و کمک به سلامت استخوان ها می باشد. در این مقاله می خواهیم از تاثیر ذرت بر استخوان ها باخبر شویم.

ذرت مانند سیب‌ زمینی یکی از سبزیجات نشاسته‌ای می‌باشد و در بسیاری از کشورها یکی از منابع اصلی تامین کننده غلات کامل است و از جمله منابع اصلی نشاسته در رژیم غذایی آن‌ها می‌باشد که بخش اعظمی از انرژی روزانه‌شان را تامین می‌کند.

ذرت دارای بیش از صدها گونه متفاوت است و به رنگ‌های بسیار متنوعی وجود دارد. در حقیقت علاوه بر ذرت زرد و سفید، ذرت به رنگ‌های صورتی، بنفش، آبی، قرمز و مشکی نیز وجود دارد. جالب است بدانید اخیراً ذرت‌های چند رنگ هم در کشور آمریکا کشت شده‌اند.

ذرت سرشار از ویتامین‌ها و املاح

ذرت سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله انواع ویتامین‌های گروه B مانند: B۱ (تیامین)، B۲ (ریبوفلاوین)، B۳ (نیاسین)، B۵ (پانتوتنیک اسید)، B۶ (ریبوفلاوین)، B۹ (فولات) و نیز ویتامین C می‌باشد. همچنین دارای املاحی چون: پتاسیم، فسفر و منگنز است.

انواع فیبرهای محلول و نامحلول به فراوانی در ذرت یافت می‌شوند و هر ۱۰۰ گرم از آن ۵ درصد نیاز روزانه فیبر را تامین می‌کند؛ که در کاهش کلسترول خون و سرطان کولون کارآمد است.

ذرت بالأخص زمانی که به همراه حبوبات مصرف شود از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و می‌تواند نیاز پروتئینی بدن را تامین کند. در هر فنجان از آن ۵-۶ گرم پروتئین وجود دارد.

ذرت یکی از غلات فاقد گلوتن می‌باشد که می‌تواند منبع مناسبی از نشاسته برای بیماران مبتلا به سلیاک باشد.

از این گیاه محصولات متعددی مانند نشاسته ذرت، آرد ذرت، شربت ذرت، روغن ذرت، پاپ کورن و … تهیه می‌شود.

خواص ذرت برای استخوان ها

فیبر پروبیوتیک از طریق روده به روده کوچک می رود و در انجا هضم می شود. محققان دریافته اند که فیبر محلول ذرت، در قالب زنجیره های کوتاه اسیدهای آمینه تجزیه شده و به حفظ سلامت استخوان ها کمک می نماید.

محققان در مطالعه پس از سن یائسگی، میزان حفظ کلسیم را در ۱۴ زن با استفاده از ایزوتوپ اندازه گیری کردند. زنان به مدت ۵۰ روز، صفر گرم، ۱۰ گرم یا ۲۰ گرم از این کربوهیدرات غیر قابل هضم را مصرف کردند.

حفظ کلسیم استخوان در زنانی که ۱۰ گرم و ۲۰ گرم از این مکمل را استفاده کرده بودند به ترتیب ۴.۸ درصد و ۷ درصد بهبود یافته بود.

در مطالعه دوره نوجوانی هم، محققان به ۳۱ دختر روزانه صفر گرم، ۱۰ گرم یا ۲۰ گرم از این کربوهیدرات فیبر محلول ذرت به مدت ۳ هفته دادند و در این مدت رژیم غذایی آنها عادی و منظم بود.

نتایج نشان داد در هردو مصرف ۱۰ گرم و ۲۰ گرم، جذب میزان کلسیم تا ۱۰ درصد برای دختران نوجوان بهبود یافت.

به گفته این محققان، این پروبیوتیک می تواند به افراد سالم کمک کند تا از مواد معدنی به شکل بهتری برای حفظ سلامت استخوان استفاده کنند.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *