بارداریسلامتی

به چه دلیلی خانم های باردار ویار می کنند؟

در بیشتر مواقع، عادات غذایی در زنان باردار تحت تأثیر حالات آن‌ها قرار می‌گیرد که می‌تواند بر سلامت جنین‌شان تأثیر بگذارد. تحقیقات انجام شده در دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور، نشان می‌دهند که زنانی که به دلیل حس و حال آن لحظه‌شان، نوع خاصی از غذا را در بارداری ترجیح می‌دهند، اغلب در یکی از مواد مغذی مهم در بدن دچار کمبود هستند.

زنان بارداری که احساس خستگی می‌کنند، بیشتر به مصرف غذاهای پرکالری که حاوی زینک هستند تمایل نشان می‌دهند و کمتر نسبت به مصرف غذاهای حاوی فولات که برای پیشگیری از بروز نقص لوله عصبی در جنین ضروری است، علاقه نشان می‌دهند.

زنانی که استرس بالایی دارند، بیشتر به سمت مصرف کربوهیدرات و میان‌وعده‌های چرب کشیده می‌شوند که می‌تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود، و مادرانی که دچار اضطراب هستند، تمایل به مصرف کمتر ویتامین C نشان می‌دهند. اضافه وزن در بارداری، می‌تواند منجر به دیابت بارداری و سزارین شود.

زنان بارداری که احساس آشفتگی می‌کنند کمتر گوشت مصرف می‌کنند و درنتیجه دریافت پروتئین آن‌ها برای رشد جنین کافی نیست.

بیشتر زنان باردار، دچار کمبود ویتامین C هستند. حضور این ویتامین برای بازسازی بافت‌ها، ترمیم استخوان‌ها و زخم‌ها، پوست سالم و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن ضروری است.

به اعتقاد دکتر جرج لنز، از بیمارستان فلوریدا در اورلانو، بر عهده همه پزشکان و متخصصان حیطه بارداری است که هنگام مشاوره تغذیه‌ای برای بیمار، فقط به علایق بیمار در انتخاب غذاها اکتفا نکنند و با بررسی شرایط زندگی فرد و اثرات روحی و روانی آن بر بیمار، به راهنمای تغذیه‌ای بپردازند.

منبع: سلامتیسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *