آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه لازانیا بادمجان غذایی خوشمزه

بادمجان سرشار از فیبر است و همین امر به هضم غذا وحفظ سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی می‌کند. علاوه برآن کالری اندک و بدون چربی، آن را به غذایی ایده‌آل برای کاهش وزن تبدیل کرده است. در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی شمارا باطرز تهیه لازانیا بادمجان آشنا می‌نماییم با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه لازانیا بادمجان

بادمجان:  نیم کیلو
روغن زیتون:  دو قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده:  ۳۰۰ گرم
هویج: ک یک عدد متوسط
آویشن تازه:  یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی:  چهار قاشق غذاخوری
لازانیا خشک:  ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان:  یک پیمانه
نمک و فلفل:  به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا بادمجان

لازانیا بادمجان
  • بادنجان رابه صورت نگینی و یکدست خرد کنید.
  • سپس به آنها نمک افزوده و یک ربع اجازه دهید بماند. سپس بادمجان هارا خشک کرده و دریک کاسه قرار دهید.
  • دو قاشق غذاخوری روغن به آن بزنید. سپس داخل ظرف فر که ازقبل آن رابا کاغذ روغنی پوشانده اید، قرار دهید وتقریبا ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
  • داخل یک ماهیتابه باقی روغن را افزوده وسپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • قارچ ورقه شده و هویجی راکه نگینی خرد کرده اید، داخل ماهیتابه ریخته مقداری آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا رابه آنها اضافه کنید.
  • هنگامی که قارچ و هویج کمی پخته شد، آنها را ازروی اجاق بردارید.
  • ظرف فررا چرب کنید.
  • مقداری رب به ته ظرف بمالید ویک ورقه لازانیا ته ظرف قرار دهید.
  • سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بزارید وبعد مقداری رب روی آنها بریزید.
  • یک ورقه لازانیا روی مواد گذاشته واین بار یک لایه بادنجان روی آن بریزید.
  • سپس روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
  • این ترتیب لایه ها را مجددا تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
  • روی ظرف رابا فویل بپوشانید و آن را تقریبا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که کاملا پخته شد. ظرف رااز فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را برداشته و ۵ دقیقه دیگر آن را داخل فر بگذارید تا سرخ شود. ظرف رااز فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود نوش جان نمایید.
منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *