دستور پخت تخم مرغ ابری صبحانهای لاکچری و کم کالری
این نوع پخت تخممرغ با جداسازی سفیده و زرده تخم مرغ تهیه میشود و تنها ۱۶۰ کالری دارد. علاقمندان به تخم مرغ در شبکه های اجتماعی این شیوه جدید پخت تخم مرغ را «عالی و بینظیر» توصیف کردهاند. به همین دلیل دراین بخش از مجله اینترنتی عطارباشی شما را با طرز تهیه تخم مرغ ابری صبحانهای لاکچری و کم کالری آشنا مینماییم.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ ابری
تخم مرغ: چهار عدد
پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه
فلفل خردشده: دوقاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه
فلفل خردشده: دوقاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه تخم مرغ ابری
- ابتدا زرده رااز سفیده جدا میکنیم.
- زرده ها راهم جدااز هم قرار میدهیم.
- حال سفیده رابا همزن هم بزنید تا حالت پف بگیرد.
- اکنون به آرامی پنیر پارمیزان، فلفل و نمک رابه سفیده اضافه کنید وبه آهستگی هم بزنید.
- درسینی که حاوی کاغذ روغنی می باشد، قاشق قاشق مواد رابا کمی فاصله از هم بریزید.
- وسط هر یک از ترکیب ریخته شده حفره ای ایجاد کنید. سپس به مدت پنج دقیقه درفر که ازقبل روی ۲۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید.
- بعداز این که کمی زرد رنگ شد و پیش از آنکه کامل بپزد، از فر بیرون بیاورید و یک زرده دروسط هر یک قرار دهید و مجددا به داخل فر بگذارید.
- بسته به سلیقه خودتان می توانید زرده تخم مرغ عسلی یا سفت بپزید