آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه بوریتوی مرغ غذای مکزیکی

بوریتوی مرغ یک غذای مکزیکی است، بسیار خوشمزه بوده که می توانید اغلب موادش رااز قبل آماده کنید. در این بخش از سری آموزش های آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی شمارا با طرز تهیه بوریتوی مرغ آشنا می نماییم.

مواد لازم برای تهیه بوریتوی مرغ

ران مرغ:  چهار عدد
فلفل پاپریکا:‌  یک قاشق غذاخوری
پودر زیره: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون:  به میزان لازم
نمک:  به میزان لازم
فلفل سیاه:  به میزان لازم
سیر:  دو حبه
گشنیز:  یک دسته
کنسرو لوبیا چیتی:  ۴۰۰ گرم
برنج:  ۲۰۰ گرم
لیموترش:  یک عدد
گوجه فرنگی:  چهار عدد
پیازچه:  چهار شاخه
کاهو:  یک عدد متوسط
نان ترتیلا:  چهار عدد
پنیر چدار:  هشتاد گرم
ماست چکیده:  چهار قاشق غذاخوری

آماده سازی مواد

  • دقت کنید که ازران مرغ بدون پوست وبدون استخوان استفاده کنید.
  • سیر‌ها را پوست گرفته وریز خرد کنید.
  • برگ‌های گشنیز را سوا کنید وریز خرد کنید. ساقه‌های گشنیز را هم جداگانه خرد کنید.
  • لوبیا را آبکش کنید.
  • از برنج پخته استفاده کنید.
  • پوست لیمو راریز رنده کنید.
  • گوجه‌ها را درشت خرد کنید.
  • پیازچه‌ها را کاملا شسته و نازک حلقه‌حلقه کنید.
  • برگ‌های کاهو رو تکه‌تکه کنید.

طرز تهیه بوریتوی مرغ

طرز تهیه بوریتوی مرغطرز تهیه بوریتوی مرغ

  • ماهیتابه مخصوص سرخ کردن را روی حرارت قرار دهید.
  • ران‌های مرغ را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید وبا پشت ماهیتابه آنها رو بکوبید تابه پهنای نیم سانتی متر پهن شوند. آنها رادر ظرفی بزرگی بریزید وفلفل پایریکا، پودر زیره وکمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید. کمی نمک وفلفل سیاه به آنها اضافه کنید وبا هم ترکیب کنید.
  • مرغ‌ها را درماهیتابه برای حدود ۱۵ دقیقه تامغزپخت شوند، بپزید. درمیان پخت آنها را برگردونید. مرغ‌ها راکنار بذارید تا سردتر شوند سپس تکه‌تکه کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن درماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت ملایم روبه بالا گرم کنید، سیر وساقه‌های گشنیز را برای یک دقیقه در آن تفت بدین. لوبیا آبکش شده را به آن اضافه کنید وبرای چنددقیقه دیگه تفت بدین.
  • برنج پخته رابه مواد اضافه کنید و مواد را برای پنج دقیقه دیگه ویا تا وقتی که تردبشن، تفت بدین (دائما مواد رو هم بزنید).
  • در مرحله آخر رنده پوست لیمو را به همراه نیمی ازبرگ‌های گشنیز اضافه کنید. مواد راهم بزنید و بعد ازروی حرارت بردارید.
  • برای درست کردن سالسا، گوجه‌فرنگی، پیازچه وآب لیمو رابا بقیه بر‌گ‌های گشنیز ترکیب کنید. به مواد مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید.
  • هر نان ترتیلا رابرای تقریبا یک دقیقه درماهیتابه گریل، حرارت بدین سپس روی سطح کار بذارید. یک قاشق ازترکیب برنج ولوبیا، یک قاشق ازسالسا وبعد یک مشت پرکاهو و مرغ تکه‌تکه شده در وسط نان بذارید. مقداری پنیر روی آنها رنده کنید و یک قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید. حالا نان را بپیچید. بقیه بوریتو‌ها رو هم به همین شکل آماده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *