آشپزیکباب و کتلت

دستور تهیه تاس کباب گاو

وقت آن رسیده است که یک غذای خوشمزه و البته مقداری سخت را به شما آموزش دهیم ، غذایی که طعم لذیذ آن تمام زحماتش را بی اثر می‌کند با مجله آشپزی عطارباشی همراه شوید تا طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو را یاد بگیرید.

مواد لازم تاس کباب

  • ۹۰۰ گرم گوشت گاو خورشتی
  • سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • چهار عصاره آبگوشت گوشت گاو
  • چهار فنجان آب
  • یک قاشق چای خوری رزماری خشک
  • یک قاشق چای خوری جعفری خشک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
  • چهار هویج ، برش داده شده
  • چهار ساقه کرفس ، خرد شده
  • یک پیاز بزرگ ، خرد شده
  • دو قاشق چای خوری آرد ذرت
  • دو قاشق چای خوری آب سرد

طرز تهیه تاس کباب

در یک قابلمه بزرگ گوشت را ریخته و روغن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و تا زمانی که رنگ گوشت به قهوه‌ای تبدیل شود تفت می‌دهیم.

سپس عصاره گوشت را درون آب حل می‌کنیم و به قابلمه اضافه کرده و رزماری، جعفری و فلفل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و به مدت یک ساعت اجازه می‌دهیم تا آرام بجوشد.

حال درون قابلمه سیب زمینی ، هویج ، کرفس و پیاز را اضافه کرده و آرد ذرت را درون دو قاشق آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کرده و یک ساعت دیگر اجازه می‌دهیم تا غل بزند.

غذای شما آماده است و می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *