آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد چند میوه

این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید

مواد لازم سالاد چند میوه

موز: ۲ عدد متوسط  قطعه قطعه شده
تکه‌های آناناس: ۲ پیمانه
پرتقال متوسط: ۲ عدد پوست گرفته و تکه شده
کیوی: ۲ عدد پوست گرفته و تکه شده
انگور قرمز بی دانه: یک پیمانه
توت فرنگی از درازا نصف شده: ۲ پیمانه
گریپ فروت متوسط: یک عدد پوست گرفته و تکه شده
آب پرتقال: ۲/۱ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو: ۴/۱ پیمانه
شکر: ۴/۱ پیمانه
پوست لیموی رنده شده: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه سالاد چند میوه

۱- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را بجوشانید.
۲- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام  به مدت ۵ دقیقه فاقد درب بجوشد.
۳- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.
۴- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.
۵- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.
۶- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

منبع:‌آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *