آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کلوچه شکلاتی جیانت

کلوچه‌ها برای وعده عصرانه انتخابی ایده‌آل هستند و کمتر کسی است که از آن بگذرد امروز در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه یک کلوچه خوشمزه شکلاتی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم کلوچه شکلاتی

  • نصف فنجان کره ، نرم شده
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • یک سوم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک فنجان آرد همه منظوره
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک فنجان تراشه‌های شکلات
  • نصف فنجان گردو درشت خرد شده

طرز تهیه کلوچه شکلاتی

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

یک کاسه متوسط آماده کرده و کره ، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را درونش ریخته و هم می‌زنیم تا کاملا یک دست شوند سپس تخم مرغ را هم زده و به همراه وانیل به ظرف اضافه می‌کنیم.

به تدریج آرد و جوش شیرین را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم در پایان نیز تراشه‌های شکلات و تکه‌های گردو را درونش می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

سپس مواد را درون قالب کلوچه ریخته و یا روی سینی فر مانند کلوچه پهن می‌کنیم و به مدت ۱۱ تا ۱۴ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود سپس از فر خارج کرده و ۵ دقیقه بیرون فر اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *