آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد مغز یک سالاد مقوی

این بار با طرز تهیه یک سالاد خوشمزه به خانه شما آمده ایم. این سالاد چنان طعم بی نظیر و جالبی دارد که کمتر کسی این طعم را فراموش خواهد کرد.تنها کاری که باید بکنید این است که مغز گوسفندی و یا گاو تامین کنید فقط باید بدانید که مغز گوسفندی خوشمزه تر خواهد بود. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سالاد مغز یک سالاد مقوی و پربار برای سفره های شما را آورده ایم.

مواد مورد نیاز سالاد مغز

مغز گوسفندی:  سه عدد
سرکه:  یک قاشق غذاخوری
آب:  چهار لیوان
نمک:  یک قاشق مرباخوری

برای سس :

لیمو:  نیم عدد
روغن زیتون:  نیم فنجان
سرکه:  یک قاشق غذاخوری
سیر:  یک حبه
نمک:  یک قاشق چای خوری

برای سرویس :

جعفری نیم بوته و فلفل قرمز و لیمو کافی می باشد.

طرز تهیه سالاد مغز یک سالاد مقوی و پربار برای سفره های شما

نکته کلیدی :

برای اینکه مغز شما شکل خود را حفظ کند پوشش روی مغر را بدون کندن آب پز کنید و وقتی پخت داخل آب یخ بریزید . بدین صورت ه م شکل مغز حفظ شده و هم پوشش به راحتی جدا می شود.

نکته پخت:

می توانید از مغز گاو نیز استفاده کنید . در این صورت یک عدد مغز کافی می باشد فقط باید ده دقیقه بیشتر بپزید.

طرز تهیه سالاد مغز

  • ابتدا مغزها را با دقت بشورید و در یک قابلمه آب، نمک و سرکه را بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
  • وقتی آب شروع به جوشیدن کرد مغزها را در آب گذراشته و تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.
  • در حالی که مغزها می جوشند در یک قابلمه دیگر آب سرد ریخته و داخلش را چند تکه یخ بیاندازید.
  • مغزها را بعد پخت بلافاصله داخل آب یخ بیاندازید.به این صورت بیشتر نپخته و له نمی شود و شکلش حفظ می شود.
  • بعد اینکه از آب سرد برداشتید پوشش رویش را به آرامی بکنید و تقسیم کرده و داخل ظرف سرویس بگذارید.
  • برای حاضر کردن سس: آب لیمو،روغن زیتون و یک حبه سیر له شده را قاطی کرده و اگر خواستید نمک اضافه کنید.سستان آماده است.
  • سس خود را روی مغزهای داخل ظرف سرویس بریزید.
  • جعفری ها را به نازکی خرد کنید و روی مغزها بچینید.با تکه های لیمو تزئین کرده و فلفل قرمز را نیز رویش بریزید. نوش جانتان…

منبع : yemek

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *