طرز تهیه سالاد مغز یک سالاد مقوی
این بار با طرز تهیه یک سالاد خوشمزه به خانه شما آمده ایم. این سالاد چنان طعم بی نظیر و جالبی دارد که کمتر کسی این طعم را فراموش خواهد کرد.تنها کاری که باید بکنید این است که مغز گوسفندی و یا گاو تامین کنید فقط باید بدانید که مغز گوسفندی خوشمزه تر خواهد بود. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سالاد مغز یک سالاد مقوی و پربار برای سفره های شما را آورده ایم.
مواد مورد نیاز سالاد مغز
مغز گوسفندی: سه عدد
سرکه: یک قاشق غذاخوری
آب: چهار لیوان
نمک: یک قاشق مرباخوری
برای سس :
روغن زیتون: نیم فنجان
سرکه: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
نمک: یک قاشق چای خوری
برای سرویس :
جعفری نیم بوته و فلفل قرمز و لیمو کافی می باشد.
نکته کلیدی :
برای اینکه مغز شما شکل خود را حفظ کند پوشش روی مغر را بدون کندن آب پز کنید و وقتی پخت داخل آب یخ بریزید . بدین صورت ه م شکل مغز حفظ شده و هم پوشش به راحتی جدا می شود.
نکته پخت:
می توانید از مغز گاو نیز استفاده کنید . در این صورت یک عدد مغز کافی می باشد فقط باید ده دقیقه بیشتر بپزید.
طرز تهیه سالاد مغز
- ابتدا مغزها را با دقت بشورید و در یک قابلمه آب، نمک و سرکه را بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
- وقتی آب شروع به جوشیدن کرد مغزها را در آب گذراشته و تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.
- در حالی که مغزها می جوشند در یک قابلمه دیگر آب سرد ریخته و داخلش را چند تکه یخ بیاندازید.
- مغزها را بعد پخت بلافاصله داخل آب یخ بیاندازید.به این صورت بیشتر نپخته و له نمی شود و شکلش حفظ می شود.
- بعد اینکه از آب سرد برداشتید پوشش رویش را به آرامی بکنید و تقسیم کرده و داخل ظرف سرویس بگذارید.
- برای حاضر کردن سس: آب لیمو،روغن زیتون و یک حبه سیر له شده را قاطی کرده و اگر خواستید نمک اضافه کنید.سستان آماده است.
- سس خود را روی مغزهای داخل ظرف سرویس بریزید.
- جعفری ها را به نازکی خرد کنید و روی مغزها بچینید.با تکه های لیمو تزئین کرده و فلفل قرمز را نیز رویش بریزید. نوش جانتان…