طرز تهیه سس پیتزای مخصوص شیرین و تند - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه سس پیتزای مخصوص شیرین و تند

سس پیتزای گوجه یکی از پرکاربردترین سس ها در آشپزی است . این سس برای تهیه انواع پاستا ، ماکارونی ، پیتزا و… کاربرد دارد. سس پیتزای مخصوص که از گوجه فرنگی تازه تهیه می شود طعم بسیار عالی و منحصر به فردی به غذا می دهد و باعث تغییر زیادی در طعم و مزه غذا می شود.در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه سس پیتزای مخصوص چه شیرین چه تند را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه سس پیتزای مخصوص چه شیرین چه تند
طرز تهیه سس پیتزای مخصوص چه شیرین چه تند

مواد مورد نیاز سس پیتزای مخصوص

گوجه فرنگی:  نیم کیلوگرم
پیاز متوسط:  یک عدد
سیر:  سه حبه
روغن زیتون:  دو قاشق غذاخوری
آب ولرم:  یک فنجان
ریحان:  هفت برگ
آویشن تازه:  مقداری
نعنا:  دو تا سه برگ
ساق کرفس:  یک عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک:  یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه:  نیم فنجان

طرز تهیه سس پیتزای مخصوص

  • پیاز را نگینی خرد کرده و به روغن داغ شده اضافه کنید.
  • سیرها را به صورت ریز خرد کنید و روی پیازهایی که کمی تفت داده اید اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • وقتی پیازها به طور کامل سرخ شد گوجه فرنگی هایی را که به صورت کوچک خرد کرده اید را اضافه کنید.
  • کل مواد دیگر را بعد از آن اضافه کنید و تا زمانی که به نقطه جوش برسد روی حرارت بماند و بعد از آن روی شعله با حرارت کمتر به مدت بیست دقیقه بپزید.
  • در آخر برگ های نعنا را اضافه کند و مخلوط گوجه فرنگی را از همزن برقی بگذرانید تا زمانی که به صورت یکنواختی دربیاید.
  • اگر بخواهید به این مخلوط می توانید مقداری فلفل چیلی را نیز اضافه کنید و به صورت سس تند دربیاورید.
  • اگر بخواهید این سس را می توانید به صورت داغ استفاده کنید و یا در یخچال گذاشته و به صورت سرداستفاده کنید.
منبع: بیرکلیک

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *