طرزتهیه ماهی قزل آلای شکم پر - مجله سلامتی عطارباشی

طرزتهیه ماهی قزل آلای شکم پر

مواد لازم ماهی قزل آلای شکم پر

  • قزل‌آلاي درسته ۴ عدد
  • آب ليموترش ۱ عدد
  • نمك ۱ قاشق چايخوري
  • سير ۲ حبه
  • شويد خشك ۴ قاشق چايخوري
  • جعفري تازه ۴ قاشق چايخوري
  • پنير فتا ۲۰۰ گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • ژامبون چرب ۲۰۰ گرم
  • پياز كوچك نگيني خرد شده ۲ عدد
  • كره ۱ قاشق غذاخوري
  • آب سبزيجات (قرص سبزيجات) ۱۲۵ ميلي‌ليتر

طرز تهيه ماهی قزل آلای شکم پر

فر را با حرارت ۲۰۰۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. شكم ماهي را شكاف دهيد تا پهن شود. تيغ وسط را خارج كنيد. داخل شكم ماهي را با آبليمو و نمك مزه‌دار كنيد. سير را خرد كرده با سبزيجات، پنير و نمك و فلفل مخلوط كنيد و با اين مواد شكم ماهي را پر كنيد. ماهي را در ورقه‌هاي ژامبون درسته پيچيده و با نخ محكم كنيد. ماهي را به مدت ۳۰ دقيقه در كره، داغ كرده داخل فر بگذاريد تا مغز پخت شود.پيازهاي نگيني را با كره سرخ كرده، آب سبزيجات را افزوده و به مدت ۵ دقيقه بگذاريد تا بپزد. در مرحله پاياني پخت (۱۰ دقيقه آخر) روي ماهي بريزيد.
اين ماهي در كنار پوره سيب‌زميني و كاهو سرو مي‌شود.


نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.