آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی - مجله سلامتی عطارباشی

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

از میان پیتزاهاي لذیذ اي که وجود دارد به شما نوع استیک آن را توصیه می‌دهیم که طبق فرمان زیر میتوانید آن را درست کنید. حاضر کردن مواد برای تهیه پیتزا استیک با فلفلدلمه‌اي و پیاز:آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

مواد لازم پیتزا استیک

آرد به میزان لازم
خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
روغن زیتون۵ قاشق چای خوری
گوشت استیک ۳۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پیاز قرمز ۱ شماره متوسط
فلفل دلمه اي ۲ شماره
پنیر گودا ۱۲۰ گرم
جعفری۱/۴۴ پیمانه

حاضر کردن مواد برای تهیه پیتزای استیک

۱- از استیکی با پهنای دو و نیم سانتی‌متر بهره گیری کنید.

۲- پیاز رو پوست گرفته و نازک خلالی کنید.

۳- ساقه و دانه‌هاي فلفل دلمه‌اي‌ها رو جدا کنید و اون‌ها رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید.

۴- پنیر رو رنده کنید. تقریباً به ۱ پیمانه پنیر رنده شده نیاز دارید. می‌تونید از پنیر مونتری جک هم بهره گیری کنید.

۵- جعفری رو خرد کنید.

طرز تهیه پیتزای استیک

۱٫ از گذشته فر رو با حرارت ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

۲٫ روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا رو به شکل یه بیضی ۳۵ سانتی‌متری باز کنید. خمیر رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و روی اون با قلمو ۱۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون بمالید. نصف دیگه خمیر رو هم به همین روش حاضر کنید. اون‌ها رو برای حدود ۱۴ دقیقه تا طلایی بشن در فر بپزید. در بین پخت سینی رو بچرخونید.

۳٫ در این میان استیک رو خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به اون بزنید. در ماهیتابه‌اي بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ۱۱ قاشق چای‌خوری روغن گرم کنید.‌ استیک رو برای حدود ۱۰ دقیقه تا به میزان پخت مورد نظر برسید, بپزید «در بین پخت اون رو بچرخونید». استیک رو روی تخته بذارید, با فویل آلومینیومی روی اون رو بپوشونید و بذارید برای ۱۰۰ دقیقه استراحت کنه.

۴٫در ماهیتابه ۲ قاشق چای‌خوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل‌هاي دلمه‌اي رو اضافه کنید و به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه رو بذارید و اون ها رو برای حدود ۵ دقیقه بپزید «هر از گاهی مواد رو هم بزنید». در ماهیتابه رو بردارید و مواد رو برای ۸۸ دقیقه دیگه تا کاملا نرم و قهوه‌اي بشن, بپزید.

۵٫ استیک رو نازک برش بزنید. برش‌هاي استیک, سبزی ها و پنیر رو روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا رو برای حدود ۳ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. گذشته از سرو جعفری خرد شده رو روی پیتزا اکران کنید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.