روش پخت قارچ و سیب زمینی در فویل - مجله سلامتی عطارباشی

روش پخت قارچ و سیب زمینی در فویل

طرز تهیه قارچ و سیب زمینی لذیذ که غذای مورد علاقه بسیاری نیز هست را در فویل حاضر نموده ایم که مزه بسیار خوبی دارد. یکی دیگر از غذا هاي ساده و لذیذ پیک نیکیکه خیلی آسان میتوانید بیرون از منزل درست کنید قارچ و سیب زمینی با فویل هست. مواد را خرد کنید, چاشنی بزنید و روی آتش بگذارید تا بپزد و حاضر خوردن شود. به همین راحتی!روش پخت قارچ و سیب زمینی در فویل

مواد لازم قارچ و سیب زمینی با فویل

سیب زمینی, قارچ و سیر سبز تازه
روغن زیتون
نمک
فویل

طرز تهیه قارچ و سیب زمینی با فویل

ابتدا سبزی ها «سیب زمینی, قارچ و سیر» را خرد کنید. هر چه ریزتر و نازک تر خرد کنید زودتر می پزد. و بعد آنها را داخل فویل قرار بدهید.

روش پخت قارچ و سیب زمینی در فویل

همه ي مواد را برای پخت قارچ و سیب زمینی خرد کنید

روی مواد روغن زیتون و ادویه جات مد نظر بریزید. سپس فویل را روی مواد تا کنید و سر و ته آن را ببندید.

مواد را روی فویل قرار داده و روغن و ادویه را اضافه کنید

فویل را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی آتش بگذارید یا این که به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر روی دمای ۴۲۵ درجه قرار بدهید. مزیت فویل به این هست که میشود آن را روی هر وسیله حرارتی گذاشت. حتی میتوانید فویل را باز کنید تا میزان پخته شدن مواد را بررسی کنید

فویل تا شده را داخل آتش قرار بدهید تا بپزد

با این غذای ساده و در عین حال لذیذ برای خودتان سنگ تمام بگذارید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *