دستور تهیه تن ماهی سرخ شده - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه تن ماهی سرخ شده

آماده کردن یک تن ماهی برای سرو را هرکسی می‌داند اما مزه‌ای که در این دستور پخت قرار است تجربه کنید با بسیار متفاوت است.

مواد لازم تن ماهی سرخ شده

  • یک عدد تن ماهی
  • دو سوم فنجان جو
  • سه قاشق غذاخوری سس باربکیو
  • سه قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری سس فلفل
  • دو قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه تن ماهی سرخ شده

ماهی تن، تخم مرغ و جو در یک کاسه متوسط مخلوط می‌کنیم و سپس سس باربکیو ، پیازچه ، سس فلفل و نمک را به تدریج اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

سپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار می‌دهیم و روغن نباتی را می‌ریزیم پس از آن مواد را که مخلوط کرده بودیم را به اندازه دلخواه درست کرده و درون روغن تفت می‌دهیم.

سپس با سس تزئین می‌کنیم.

منبع : آلامتو

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.