سالاد بادمجان کبابی

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با بادام زمینی و شوید

نظرتان چیست تا سالاد بادمجان کبابی را به صورتی دیگر تجربه کنید؟اینبار سالاد شما با طعم جذاب بادام زمینی و تردی آن طعم دیگری را خواهد گرفت.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با بادام زمینی و شوید را به شما آموزش می دهیم.

این سالاد خوشمزه را می توانید با نان نیز صرف کرده و نوعی پیش غذا نیز حساب کنید.

مواد مورد نیاز سالاد بادمجان کبابی

مواد مورد   نیاز مقدار
بادمجان:  پنج عدد
آب لیمو:  نیم عدد
گوجه فرنگی:  یک عدد
سیر:  دو حبه
سرکه انگور: دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
بادام زمینی: یک لیوان
نمک:  نیم قاشق چای خوری

برای سرویس :

یک چهارم بوته شوید کافیست.

نکته کلیدی :

بادمجان کبابی را به مدت پنج دقیقه در یک نایلون سربسته بگذارید تا عرق کند و بعد پوستش را بکنید.

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با دام زمینی و شوید

نکته پخت :

با خراش هایی که به کمک چاقو روی بادمجان بیاندازید می توانید آن را در فر نیز کبابی کنید.به جای گوجه فرنگی می توانید از ماست نیز در تهیه این سالاد استفاده کنید.

طرز تهیه :

  • بعد از اینکه بادمجان ها را خوب شستید آن ها ر خشک کنید و در تابه مخصوص و در حرارت زیاد آن ها را کبابی کنید.
  • بعد از اینکه پوست بادمجان ها را نیز کندید آن ها را در یک کاسه بریزید . آب لیمو را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید.سپس آب آن ها را بگیرید.با کمک یک چاقوی تیز به صورت خیلی نازکی ببرید.
  • سیرها را رنده کنید . گوجه فرنگی هایی را که پوستشان را گرفته اید به صورت تکه های کوچکی خرد کنید.
  • سرکه، روغن زیتن و سیر رنده شده و آرد و نمک را در یک ظرف دیگر به هم بزنید.
  • نصف بادام زمینی ها را اضافه کنید و فرایند هم زدن را ادامه دهید.. به بادمجان هایی که به صورت نازک بریده اید سس را اضافه کرده و هم بزنید.
  • شویدها را به نازکی خرد کنید .با باقی بادام زمینی ها و شوید نیز به تزئین این سالاد خوشمزه بپردازید و سپس با عزیزانتان تقسیم کرده و سرویس کنید. نوش جان…
منبع : Yemek

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.