طرز تهیه بورک ترک فوری در ماهی تابه - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه بورک ترک فوری در ماهی تابه

برای دانشجویان و همچنین افراد تنبل که غذا درست  کردن بلد نیستد و یا برای یک صبحانه سریع و کسانی که عاشق کار با غذاهای خمیری هستند این یک پیشنهاد عالیست.بورک یک وعده غیر قابل گذشت در کنار چای می باشد.برای اینکه هنرتان را بهتر نشان دهید در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی  طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه را برایتان توضیح می دهیم.

مواد مورد نیاز:

یوفکا:   یک و نیم عدد
تخم مرغ بزرگ:  دو عدد
زرده تخم مرغ:  یک عدد
پنیر:  صد گرم
جعفری : سه تا چهار برگ
شیر:  دو قاشق غذاخوری
کره:  یک قاشق مرباخوری
روغن مایع:  یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز:  نیم قاشق چای خوری
نمک:  نیم قاشق چای خوری

نکته کلیدی :

اگر یوفکا ها را به اندازه کافی کوچک خرد نکنید امکان خام ماندن آن ها زیاد است.هر پنیری که دوست داشتید را می توانید استفاده کنید و یا چند پنیر را با هم قاطی کنید.

اندازه نمک را بر حسب شوری پنیرتان تعیین کنید.در حرارت کم تابه را قرار دهید تا یوفکا نسوزد.درب تابه را بگذارید تا یوفکا نرم تر شود.

طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

طرز تهیه :

  • نصف یوفکا را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و در یک کاسه بریزید.
  • روی آن تخم مرغ ، پنیر و جعفری و شیر و ادویه ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی به همه جا قاطی شود.
  • کف تابه را با روغن چرب کرده و در حرارت کم گرم کنید.
  • یوفکای کامل را پهن کنید و سایر مواد را به صورت مساوی وسط آن بریزید به طوری که همه جا پخش شود.
  • کناره های یوفکا را به آرامی به سمت داخل تا کنید.
  • زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی بورک در تابه بریزید.
  • ده دقیقه بعد بورک را برگردانید تا قسمت دیگرش هم بپزد.
  • موقع سرویس کردن کاری کنید که قسمت پایینی در بالای ظرف بیفتد و روی آن کره بریزید و مثل پیتزا تکه کنید.
منبع: بیر کلیک

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.