آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه نان برنجی خوشمزه مخصوص عید

یک شیرینی سنتی و خوشمزه درست کنید و از مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم نان برنجی

  • کره : ۱۰۰ گرم
  • روغن جامد : ۱۰۰ گرم
  • پودر شکر : ۷۵ گرم
  • آرد ذرت : ۶۵ گرم
  • آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری

 طرز تهیه نان برنجی

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *