دستور طبخ مرغ کرهای آرام پز خوشمزه و لذیذ
مرغ آرام پز یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که با مرغ تهیه میشود و طرز پخت بسیار سادهای نیز دارد.
مواد لازم مرغ کرهای
- دو قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری روغن نباتی
- چهار عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- یک عدد پیاز ، خرد شده
- سه حبه سیر ، خرد شده
- دو قاشق چای خوری پودر کاری
- یک قاشق غذا خوری خمیر کاری
- دو قاشق چای خوری ادویه تندوری
- ۱۸۰ گرم رب گوجه فرنگی
- ۱۵ عدد هل سبز
- یک فنجان ماست کم چرب ساده
- ۴۰۰ گرم شیره نارگیل
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کرهای
کره را درون یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب میکنیم و مرغ ، پیاز و سیر را درونش اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم تا پیازها رنگشان شفاف و کمی نرم شوند.
سپس به مواد پودر کاری ، خمیر کاری ، ادویه تندوری را اضافه کرده و هم میزنیم و پس از ان رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
سپس مواد را به آرام پز اضافه کرده و ماست ، هل و شیره نارگیل را اضافه کرده و حدود ۴ تا ۶ ساعت اجازه میدهیم تا پخته شود.
در پایان نیز هلها را جمع کرده و از ظرف خارج میکنیم.